Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen

Ik had een strohoed en een wandelstok verhalen Nieuwe uitgave van verhalenbundel van Jan Arends met een nawoord door Maartje Wortel

 • Title: Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen
 • Author: Jan Arends
 • ISBN: 9789023404835
 • Page: 205
 • Format: None
 • Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen

  Nieuwe uitgave van verhalenbundel van Jan Arends, met een nawoord door Maartje Wortel

  • Best Read [Jan Arends] É Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen || [Science Fiction Book] PDF ×
   205 Jan Arends
  • thumbnail Title: Best Read [Jan Arends] É Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen || [Science Fiction Book] PDF ×
   Posted by:Jan Arends
   Published :2018-05-19T06:02:41+00:00

  One thought on “Ik had een strohoed en een wandelstok: verhalen

  1. Ccqa

   Dit boekje is een prachtige, onmisbare toevoeging op "Keefman" (dat natuurlijk de belangrijkste bundel van Arends' proza blijft). Wat Arends met taal en vertelling doet, is zeldzaam in de Nederlandse letteren. "Soms is een droom maar half waar en dubbel boos" (p.24). Frasen waar je op blijft kauwen. In het nawoord bij deze editie (2014) schrijft Maartje Wortel dat ze ophield zinnen te onderstrepen toen ze merkte "dat ik het hele boek aan het onderstrepen was" (52). Amen: bijna iedere zin bevat p [...]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *